Jak to funguje

Níže se podívejte na pár příkladů, jak fungují naše služby.

number-1
Rychlé a Bezproblémové Schválení Hypotéky pro Mladý Pár
PETR A JANA NOVÁKOVI | HYPOTÉKA 3 MILIONY KČ | DOBA REALIZACE 1 MĚSÍC (ÚNOR 2023)

Petr a Jana Novákovi, mladý pár s vášní pro městský život, nás oslovili s touhou pořídit si své první společné bydlení v centru Prahy. Jejich sen se začal realizovat ve chvíli, kdy se rozhodli využít služeb Royal Bridge Partners. Naším cílem bylo nejen najít vhodné financování, ale také zajistit, aby celý proces byl co nejhladší a nejrychlejší.

Díky našim dlouholetým zkušenostem a úzké spolupráci s několika bankami jsme byli schopni nabídnout Novákovým mimořádně výhodnou úrokovou sazbu 4,1 % p.a. Předchozí nabídky, které obdrželi od jiných poskytovatelů, byly v rozmezí 5,5 % - 6 %. Během pouhého měsíce jsme dokončili veškeré potřebné kroky k úspěšnému schválení hypotéky. Naši odborníci se postarali o všechny detaily – od přípravy potřebných dokumentů až po finální podpis smlouvy.

Výsledkem byl nejen rychlý proces, ale také měsíční splátky ve výši 15 200 Kč, což bylo o 2 300 Kč méně než u konkurenčních nabídek. Tato zkušenost umožnila Petrovi a Janě rychle se nastěhovat do jejich nového domova a poskytla jim jistotu, že jejich finanční budoucnost je v dobrých rukou.
number-2
Refinancování Hypotéky s Výhodnějšími Podmínkami
MARTIN DVOŘÁK | PŮVODNÍ HYPOTÉKA 4 MILIONY KČ, ÚROKOVÁ SAZBA 5,8 % P.A. | NOVÁ HYPOTÉKA 4 MILIONY KČ, ÚROKOVÁ SAZBA 4,3 % P.A. | DOBA REALIZACE 2 MĚSÍCE (ČERVEN 2023 - SRPEN 2023)

Martin Dvořák, majitel rodinného domu na okraji Brna, nás kontaktoval s přáním snížit své měsíční splátky hypotéky. Po pečlivém zhodnocení všech možností a důkladném průzkumu trhu jsme Martinovi doporučili několik variant refinancování.

Ve spolupráci s jednou z předních bank jsme dosáhli snížení úrokové sazby z původních 5,8 % p.a. na 4,3 % p.a. Tento krok přinesl Martinovi úsporu 4 200 Kč měsíčně, což za 25 let trvání hypotéky představuje celkovou úsporu 1 260 000 Kč. Celý proces refinancování trval dva měsíce a zahrnoval veškeré potřebné kroky od podání žádosti až po konečné schválení a podpis smlouvy.

Martin Dvořák byl s výsledkem mimořádně spokojený, protože mu nejen ušetřil peníze, ale také poskytl větší finanční stabilitu a klid do budoucna.
number-3
Hypotéka na Koupi Investičního Bytu
EVA KUČEROVÁ | HYPOTÉKA 5 MILIONŮ KČ | DOBA REALIZACE 3 MĚSÍCE (DUBEN 2023 - ČERVEN 2023)

Eva Kučerová, zkušená investorka s portfoliem několika nemovitostí, hledala nové příležitosti k rozšíření svých investic. Jejím cílem bylo zakoupit byt v Brně, který by následně pronajímala a dosahovala tak stabilního pasivního příjmu.

Náš tým specialistů se okamžitě pustil do práce, analyzoval trh a vyjednával s bankovními institucemi, aby Evě nabídl ty nejlepší možné podmínky. Výsledkem bylo schválení hypotéky ve výši 5 milionů Kč s úrokovou sazbou 4,2 % p.a., což při měsíční splátce 26 100 Kč umožnilo Evě dosahovat čistého ročního výnosu z pronájmu bytu ve výši 5,5 %.

Proces získání hypotéky trval tři měsíce a zahrnoval veškerou administrativu, právní náležitosti a finanční poradenství. Díky naší odbornosti a osobnímu přístupu mohla Eva Kučerová úspěšně uzavřít obchod a byt rychle nabídnout k pronájmu, což přineslo očekávané finanční zisky.
number-4
Komplexní Hypotéka pro Výstavbu Rodinného Domu
TOMÁŠ A LUCIE SVOBODOVI | HYPOTÉKA 8 MILIONŮ KČ | DOBA REALIZACE 4 měsíce (březen 2023 - červenec 2023)

Tomáš a Lucie Svobodovi, mladá rodina se dvěma dětmi, měli vizi vybudovat si svůj vysněný domov na okraji Plzně. Jejich sen zahrnoval koupi pozemku a následnou výstavbu moderního rodinného domu.

Royal Bridge Partners se ujali této výzvy s plným nasazením. Naše první kroky zahrnovaly detailní finanční analýzu a návrh optimální struktury financování, která by pokryla jak náklady na pozemek, tak samotnou výstavbu. Po důkladném zvážení všech možností jsme Svobodovým doporučili a následně zajistili hypotéku ve výši 8 milionů Kč s úrokovou sazbou 4,5 % p.a.

Celý proces od prvního kontaktu po schválení hypotéky trval čtyři měsíce. Zahrnoval nejen vyjednávání s bankami, ale i koordinaci s architekty a stavebními firmami. Díky naší preciznosti a pečlivému přístupu byly všechny formality vyřízeny včas a projekt mohl být zahájen dle plánu.

Svobodovi byli nadšeni nejen z rychlosti a efektivity, s jakou byla jejich hypotéka vyřízena, ale také z naší schopnosti poskytnout komplexní podporu a poradenství po celou dobu realizace projektu.
Hypoteční Poradenství pro Komerční Projekt
GREENTECH DEVELOPMENT S.R.O. | HYPOTÉKA 20 MILIONŮ KČ | DOBA REALIZACE 6 MĚSÍCŮ (LEDEN 2023 - ČERVEN 2023)

GreenTech Development s.r.o., společnost zaměřená na výstavbu ekologicky šetrných budov, se rozhodla realizovat ambiciózní projekt výstavby moderního kancelářského komplexu v Ostravě. Tento projekt vyžadoval značné finanční prostředky a sofistikovaný přístup k hypotečnímu financování.

Naši specialisté na hypoteční financování začali důkladnou analýzou trhu a identifikací potenciálních finančních partnerů. Po intenzivních jednáních s několika bankami jsme dokázali zajistit hypoteční úvěr ve výši 20 milionů Kč s úrokovou sazbou 4,2 % p.a., což bylo výrazně pod průměrem tržních podmínek, které se pohybovaly kolem 6 %.

Proces získání financování trval šest měsíců a zahrnoval nejen zajištění hypotečního úvěru, ale také spolupráci na přípravě projektové dokumentace, analýzu cash flow projektu a optimalizaci finanční struktury. Tento komplexní přístup zajistil, že GreenTech Development mohl svůj projekt realizovat v plánovaném termínu a s maximální ekonomickou efektivitou.

Klient ocenil naši schopnost rychle a efektivně reagovat na jejich potřeby, stejně jako naši znalost trhu a schopnost vyjednávat výhodné podmínky. Tento úspěšný projekt nám opět potvrdil, že dokážeme poskytovat vysoce kvalitní služby i pro náročné komerční projekty.